Продукти

Мебели за дома и офиса

Предлагаме по поръчка кухни, спални, антрета, детски стаи, офис обзавеждане, интериорно обзавеждане на ресторанти, магазини и студиа.

Според професионалната Ви дейност и помещение ще направим проект и изпълнението му за Вас от ПДЧ, МДФ, масив или стъкло.

Мебели

Кухни

Изработваме кухненско обзавеждане по наш проект или по идеи и чертежи на клиента. Кухните ни отговарят максимално на показатели енергоикономичност, удобство и естетика. По желание на клиента кухните могат да се създадат от масив - орех, дъб, бук, череша, смърч и липа, от МДФ-фурнир, боя-гланц и/или мат, ПДЧ - в богата цветова палитра, дървесни декори и едноцветни.

Кухни

Обзавеждане на детски стаи

При проектиране и изработка на детски стаи се изхожда от ергономичните норми и стандарти.

Използват се еко бои на водна основа.

Детски стаи

Врати, дървена дограма, дървени
конструкции

Вратите изпълнени от фирма АЗО са вътрешни и външни, плъзгащи се и с възможност за свод и блиндиране. Изработваме ги от МДФ-фурнирован, боя /гланц и мат/ от масив, ПДЧ. Външно се оформят по желание на клиента. Изработваме и метални врати.

Дървената трислойна дограма е изключително качествена във варианти права и сводеста.

Предлагаме различни дървени конструкции като барбекюта, навеси и покриви.

Врати

Вити стълби, дървоструговани
и метални парапети

Стълбите, които произвеждаме са по индивидуален проект. В зависимост от мястото са вътрешни и външни. Изработват се от дърво, метал /ковано желязо/, стъкло /триплексово/, бетон - и комбинация между тези материали. Стълбите и парапетите ни са красиви, удобни и се вписват в интериора или екстериора Ви.

Стълби

Ковано желязо

Изделията ни от ковано желязо се отличават с голяма фантазия, като сме в състояние да изпълним всяко изискване на клиента. Готовите детайли се обработват повърхностнo с грунд и прахова боя - RAL. Изпълняваме и задания по снимки.

Ковано желязо

Сглобяеми, ноискоенергийни
(пасивни) къщи и бунгала

Нашите къщи и бунгала са енергоспестяващи, защото са изработени от висококачествени импрегнирана дървесина и изолационни материали. Интериорът им е съобразен със съвременните изисквания за светлина, топлина и уют, съгласно Европейските норми. Изработката на панелите са извършва във фабриката, а монтажът е на място. Бунгалата могат да се разглобяват и преместват многократно. Изпълняваме и чужди проекти.

Сглобяеми къщи и бунгала